Tietoa soittoajoista, ja muita askarruttavia kysymyksiä


Käykö VIP-kortit, vapaaliput ja etu-liput Stand-Up tai Show&Dinner iltoihin?
- Valitettavasti ei.

Mistä saan ennakkolippuja?
- Tiketistä sekä Virgin Oil Co.:n aulabaarista. Virgin Oil Co. ei varaa lippuja kenellekään, Tiketistä voi varata lippuja. Tiketistä voi myös ostaa liput suoraan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Virgin Oil Co:sta ostetuista lipuista saa S-bonusta.

Ostin ________ keikalle lipun, mutta nyt en pääsekään keikalle, saanko palauttaa lipun ostopaikkaan ja saada rahat takaisin?
- Valitettavasti ei, maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Moneltako te avaatte?
- Yleisesti live-klubi on auki 21-02. Poikkeuksia toki löytyy, ja siitä aina maininta kyseisen keikan/tapahtuman kohdalla Ohjelma-osiossa.

Moneltako ________ aloittaa?
- Jos keikalla on yksi bändi he yleensä aloittavat n. klo 22-23.30 välisenä aikana (pl. arkipäivät). suosituksemme on, että tulette ajoissa keikoille eli heti kun ovet avautuvat.

Miten voi olla että minä joudun jonottamaan keikalle vaikka minulla on ennakkolippu?
- Pahimmassa (eli parhaassa...) tapauksessa sinun ja kaverisi lisäksi keikalle on tulossa 849 muutakin asiakasta, jotka ovat ostaneet ennakkolipun, eli keikka on loppuunmyyty. Luonnollisestikaan kaikki eivät mahdu samalla kertaa sisään ovensuusta ja narikkaan, joten suosittelemmekin että asiakkaat saapuisivat ajoissa keikalle, niin keikatkin voivat alkaa ajallaan. Eli kandee tulla heti kun ovet avautuvat tai sitten jo aikaisemmin nauttimaan talon antimista.

Tiketissä tai Virgin Oil Co.:ssa ei ole enää lippuja ________ keikalle, saako niitä vielä jostain?
- Jos Ohjelma-osiossa lukee että keikka on Loppuunmyyty, niin silloin se tarkoittaa että lippuja ei enää ole.

Milloin VIP-kortit ja Vapaaliput käyvät?
- VIP-kortit ja Vapaaliput käyvät kaikilla keikoilla, pois lukien loppuunmyydyt keikat ja muutamat poikkeukset. Asiasta löytyy tieto Ohjelma-osiossa.

Hukkasin ennakkoon ostamani lipun. Mitä tulee tehdä?
- Virgin Oil Co. ei korvaa kadonneita pääsylippuja. Osta siis uusi. Sama pätee siihen jos unohdit lipun kotiin...

Hukkasin puhelimeni/itseni/lompakkoni/paitani jne. Virgin Oil Co.:ssa, mistähän se löytyisi?
- Löytötavarat ja narikkaan unohtuneet omaisuudet säilytetään narikassa seuraavaan keskiviikkoon asti, jonka jälkeen toimitamme kaikki löytötavarat Suomen Suomen löytötavarapisteeseen, puh. 0600 04401 (1,67€/min.+pvm.) Toimisto Narinkka 3, Kampin keskus.

Saanhan minä kuvata ________ keikan?
- Perus taskukameralla tai kännykkäkameralla yleisesti ottaen kyllä. Jos haluat kuvata järjestelmä- tai videokameralla niin se selviää helpoiten kun otat yhteyttä suoraan kyseisen yhtyeen edustajaan ja sovit asiasta heidän kanssaan ennakkoon.

Päseekö "pressi-passilla" ilmaiseksi keikalle?
- Asiasta tulee sopia etukäteen ravintolan edustajan kanssa, ja sinun tulee ottaa "pressi-passi" mukaan keikalle. Etukäteen ei tarkoita sitä että soitat kun olet matkalla ravintolaan...

Pääseekö pyörätuolilla keikalle, ja päseekö saattaja ilmaiseksi keikalle?
- Kyllä, pyörätuolilla päsee keikalle, ja saattaja päsee mukaan ilmaiseksi. Kun olette tulossa keikalle, käykää ilmoittamassa ovimiehelle että olette tulossa pyörätuolilla, niin hän antaa teille lisätietoja mistä pääsee sisään.

Osta lippu >>


1,78 €/min+pvm
 
Ennakkoliput suoraan myös
Virgin Oilista

  • Production Info
  • Usein kysyttyä...

Ravintola Virgin Oil Co.
Kaivopiha, Mannerheimintie 5
00100 Helsinki, Finland
Tel. +358 10 766 4006 (clubin ollessa auki)
email: virgin.oil.co@sok.fi

Technical contact: Niko Laasonen
Tel. +358 50 577 9540
email: niko.laasonen@noisehouse.fi